Samsonite S`CURE DLX 69 cm-Midnight Blue

2 499,00 kr
SKU
50917-1549

STORLEKSGUIDE ( RESVÄSKOR)

KABINSTORLEK PASSAR FÖR WEEKENDRESOR PÅ 1-2 DAGAR.

Oftast har olika flygbolag olika regler för mått och vikt för tillåtet handbagage ombord på planet. Det är inte alltid lätt att veta hur liten eller lätt ditt bagage måste vara för att garanterat få en plats ombord. Varför ska du behöva checka in ditt handbagage och slösa tid vid bagagebandet när du redan kan vara på väg mot din destination?! Samsonite hjälper dig att göra ditt resande så smididgt som mjöligt!

MELLANSTORA RESVÄSKOR PÅ 65-71CM FÖR RESOR PÅ CA EN VECKA.

En mellanstor resväska är perfekt för resenärer som vill ha mindre och lättare bagage att checka in. Väskan har runt dubbelt så hög kapacitet som handbagage. Dessa  resväskor på 66-71cm med 2 eller 4 hjul har ett stort packutrymme men ändå en kompakt storlek. Oavsett om du är en tillfällig resenär som tar semester på en vecka till 10 dagar eller om du packar en väska för två personer för en vecka eller mindre så är detta väskan för dig. Perfekt om du vill checka in en lätthanterlig väska när du reser med flyg eller om du reser med buss med bagagerestriktioner.

STORA RESVÄSKOR PÅ 72-79CM REKOMMENDERAS VID RESOR PÅ 10-14 DAGAR

Hitta den bästa stora resväskan i vår breda kollektion. Samsonites stora modeller är mycket populära (70-79 cm) och erbjuder både stort packutrymme kombinerat med enkel användning. Detta storleksutbud från Samsonite är ett måste för alla resenärer, oavsett om du reser en eller fem gånger om året. Perfekt för tillfällen när det är flera resenärer, särskilt för familjer och alla som reser med barn. Gör att du kan ta dig runt med så få stycken bagage som möjligt. Denna storlek är särskilt lämplig för en tvåveckors familjesemester. Expanderbara resväskor erbjuder ännu större kapacitet precis när du behöver det.

EXTRA STORA RESVÄSKOR 80-86CM   REKOMMENDERAS  FÖR RESOR PÅ 2 VECKOR OCH LÄNGRE

Samsonites extra stora väskor är ett bra val när du behöver stor packkapacitet för alla extra föremålen. Ett bra val om du reser med en stor familj eller reser bort för en längre tid. Passar också om du ska flytta till en ny bostad eller flytta utomlands. Samsonites utbud av extra stora resväskor och duffelväskor med starka hjul garanterar ökad stabilitet. Resväskorna med 4 hjul erbjuder ännu större rörlighet. De största modellerna på 86 cm ger en volym på 144 liter.

Observera: flygbolag har olika vikt- och måttrestriktioner för incheckat bagage och du kan få betala en extraavgift för ditt bagage.

Payment
4.7 Utmärkt

Baserat på kundomdömen för väskan.com

✓ Leverans 1-2 dagar ✓ Fri Frakt & Fri Retur ✓ 1 Års Öppet Köp

S’Cure DLX™-kollektionen är den lyxigare varianten av Samsonites lättaste polypropylenkollektion, S’Cure™. Kollektionen är robust och flexibel och är tillverkad av Flowlite™-material som skapar en mycket lätt och samtidigt slitstark resväska. Genomtänkta detaljer som ett greppvänligt draghandtag med dubbla skenor som kan ställas in på flera höjder för komfort och ett bärhandtag med kromdetaljer nertill ger högre funktionalitet och en lyxig känsla på resan
Mer information:
Mått 69x49x29 cm
Höjd 69cm
Volym 79 L
Garanti Begränsad 5 års global garanti
Antal Hjul 4 hjul
Vikt 4.100000
Prisgaranti 111% Lägsta pris garanti
Material polypropylen Flowlite™
Märke Samsonite
Dragkedjor Nej
Lås Fast tresiffrigt TSA-kombinationslås för säkert resande till USA och för att skydda dina personliga tillhörigheter.
Handtag Bärhandtag på toppen, sidan och bottendelen för enkel hantering av väskan.
Draghandtag Bekvämt draghandtag med tryckknapp som underlättar resandet.
Hjultyp 4 hjul
Adresslapp Anpassningsbar, integrerad namnetikett på baksidan av resväskan.
Lock "Övre facket med avdelningsdyna med blixtlås."
Mellanvägg Mellanskiva med dragkedja i locket för enkel förvaring av dina tillhörigheter. Löstagbar tvättpåse i bottenfacket som fungerar som extra mellanskiva.
Packningsband Funktionella elastiska kryssband i bottenfacket för att hålla packningen på plats och minska risken för skrynkliga kläder.
Tvättpåse/Skopåse Löstagbar påse (som även fungerar som extra mellanskiva) för skor och tvätt för att skilja smutstvätt från rena kläder.
Samsonite S`CURE DLX 69 cm-Midnight Blue
© 2022 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.