BLEISURE Datorryggsäck 15.6"-Blue

Reducerat pris 1 189,00 kr Ordinarie pris 1 699,00 kr

Du sparar 30% (510,00 kr)

SKU
123558-Blue

STORLEKSGUIDE ( RESVÄSKOR)

KABINSTORLEK PASSAR FÖR WEEKENDRESOR PÅ 1-2 DAGAR.

Oftast har olika flygbolag olika regler för mått och vikt för tillåtet handbagage ombord på planet. Det är inte alltid lätt att veta hur liten eller lätt ditt bagage måste vara för att garanterat få en plats ombord. Varför ska du behöva checka in ditt handbagage och slösa tid vid bagagebandet när du redan kan vara på väg mot din destination?! Samsonite hjälper dig att göra ditt resande så smididgt som mjöligt!

MELLANSTORA RESVÄSKOR PÅ 65-71CM FÖR RESOR PÅ CA EN VECKA.

En mellanstor resväska är perfekt för resenärer som vill ha mindre och lättare bagage att checka in. Väskan har runt dubbelt så hög kapacitet som handbagage. Dessa  resväskor på 66-71cm med 2 eller 4 hjul har ett stort packutrymme men ändå en kompakt storlek. Oavsett om du är en tillfällig resenär som tar semester på en vecka till 10 dagar eller om du packar en väska för två personer för en vecka eller mindre så är detta väskan för dig. Perfekt om du vill checka in en lätthanterlig väska när du reser med flyg eller om du reser med buss med bagagerestriktioner.

STORA RESVÄSKOR PÅ 72-79CM REKOMMENDERAS VID RESOR PÅ 10-14 DAGAR

Hitta den bästa stora resväskan i vår breda kollektion. Samsonites stora modeller är mycket populära (70-79 cm) och erbjuder både stort packutrymme kombinerat med enkel användning. Detta storleksutbud från Samsonite är ett måste för alla resenärer, oavsett om du reser en eller fem gånger om året. Perfekt för tillfällen när det är flera resenärer, särskilt för familjer och alla som reser med barn. Gör att du kan ta dig runt med så få stycken bagage som möjligt. Denna storlek är särskilt lämplig för en tvåveckors familjesemester. Expanderbara resväskor erbjuder ännu större kapacitet precis när du behöver det.

EXTRA STORA RESVÄSKOR 80-86CM   REKOMMENDERAS  FÖR RESOR PÅ 2 VECKOR OCH LÄNGRE

Samsonites extra stora väskor är ett bra val när du behöver stor packkapacitet för alla extra föremålen. Ett bra val om du reser med en stor familj eller reser bort för en längre tid. Passar också om du ska flytta till en ny bostad eller flytta utomlands. Samsonites utbud av extra stora resväskor och duffelväskor med starka hjul garanterar ökad stabilitet. Resväskorna med 4 hjul erbjuder ännu större rörlighet. De största modellerna på 86 cm ger en volym på 144 liter.

Observera: flygbolag har olika vikt- och måttrestriktioner för incheckat bagage och du kan få betala en extraavgift för ditt bagage.

Payment
4.7 Utmärkt

Baserat på kundomdömen för väskan.com

✓ Leverans 1-2 dagar ✓ Fri Frakt & Fri Retur ✓ 1 Års Öppet Köp


Samsonite Bleisure är en datorryggsäck med plats före en 15.6 dator.  Väskan för dig som söker en stilren och säker jobbväska med mycket smart inredning. Ryggsäcken består av 100% slitstark polyester. Du har möjlighet att expandera ryggsäcken när du har extra mycket packning. I rycksäcken har du plats för dator, tablet och dina mest dyrbara tillbehör i ett fack som du har närmast ryggen för att du ska kunna känna dig bekväm och säker när du har ryggsäcken på dig. Väskan är utrustad med handtag på toppen samt justerbara ryggsäcksremmar. På framsidan hittar du en bröstrem för stabilare rörelse under transporten. Den är även utrusade med reflekterande detaljer som gör att du syns bättre i mörkret. Väskans material består desutom av ett RFID blockerande material som skyddar alla fickor och fack emot betalnings och identitesstöld via skimming. 

Detta är den kompletta väskan för dig som gillar att packa smart och ha med det viktigaste under din resa. Specifikationer
Funktioner
  Specifikationer
 • Vikt

  1.400000

 • Mått

  43 x 35 x 25 cm Expanderad ( 43 x 35 x 29 cm )

 • Märke

  Samsonite

 • Frakt

  Fri frakt & fri retur

  Funktioner
BLEISURE Datorryggsäck 15.6"-Blue
© 2022 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.