EPIC EXPLORER MEGATRUNK

999,00 kr
SKU
ETE602/02-01

STORLEKSGUIDE ( RESVÄSKOR)

KABINSTORLEK PASSAR FÖR WEEKENDRESOR PÅ 1-2 DAGAR.

Oftast har olika flygbolag olika regler för mått och vikt för tillåtet handbagage ombord på planet. Det är inte alltid lätt att veta hur liten eller lätt ditt bagage måste vara för att garanterat få en plats ombord. Varför ska du behöva checka in ditt handbagage och slösa tid vid bagagebandet när du redan kan vara på väg mot din destination?! Samsonite hjälper dig att göra ditt resande så smididgt som mjöligt!

MELLANSTORA RESVÄSKOR PÅ 65-71CM FÖR RESOR PÅ CA EN VECKA.

En mellanstor resväska är perfekt för resenärer som vill ha mindre och lättare bagage att checka in. Väskan har runt dubbelt så hög kapacitet som handbagage. Dessa  resväskor på 66-71cm med 2 eller 4 hjul har ett stort packutrymme men ändå en kompakt storlek. Oavsett om du är en tillfällig resenär som tar semester på en vecka till 10 dagar eller om du packar en väska för två personer för en vecka eller mindre så är detta väskan för dig. Perfekt om du vill checka in en lätthanterlig väska när du reser med flyg eller om du reser med buss med bagagerestriktioner.

STORA RESVÄSKOR PÅ 72-79CM REKOMMENDERAS VID RESOR PÅ 10-14 DAGAR

Hitta den bästa stora resväskan i vår breda kollektion. Samsonites stora modeller är mycket populära (70-79 cm) och erbjuder både stort packutrymme kombinerat med enkel användning. Detta storleksutbud från Samsonite är ett måste för alla resenärer, oavsett om du reser en eller fem gånger om året. Perfekt för tillfällen när det är flera resenärer, särskilt för familjer och alla som reser med barn. Gör att du kan ta dig runt med så få stycken bagage som möjligt. Denna storlek är särskilt lämplig för en tvåveckors familjesemester. Expanderbara resväskor erbjuder ännu större kapacitet precis när du behöver det.

EXTRA STORA RESVÄSKOR 80-86CM   REKOMMENDERAS  FÖR RESOR PÅ 2 VECKOR OCH LÄNGRE

Samsonites extra stora väskor är ett bra val när du behöver stor packkapacitet för alla extra föremålen. Ett bra val om du reser med en stor familj eller reser bort för en längre tid. Passar också om du ska flytta till en ny bostad eller flytta utomlands. Samsonites utbud av extra stora resväskor och duffelväskor med starka hjul garanterar ökad stabilitet. Resväskorna med 4 hjul erbjuder ännu större rörlighet. De största modellerna på 86 cm ger en volym på 144 liter.

Observera: flygbolag har olika vikt- och måttrestriktioner för incheckat bagage och du kan få betala en extraavgift för ditt bagage.

STORLEKSGUIDE (HANDSKAR - HERR & DAM)

Handskstorlekar
Exemplet nedan illustrerar en hand med en omkrets på 20,5 cm där vi rekommenderar handskar i storlek 8. 

✓ Leveranstid: 2-4 arbetsdagar ✓ Fri Frakt & Fri Retur ✓ 1 Års Öppet Köp
Ej i lager

EPIC Explorer är det perfekta sättet att packa och transportera din utrustning. Du behöver inte vara evolutionist för att uppskatta anpassningsförmågan på din reseutrustning. EPIC Explorer är perfekt för dig som älskar funktionalitet, och vi lovar att funktionerna är så smarta och diskreta att du inte blir distraherad av dem eller att dem är i vägen. • Funktionell och otroligt lätt konstruktion. • Lätt, vattenbeständig och extremt hållbar “ripstop” polyester. Ripstop material är sammanvävda trådar i ett korslagt mönster av grövre trådar som gör att revor inte kommer att sprida sig. • Kompressionsremmar för extra säkerhet som samtidigt hjälper dig att packa på utsidan av din väska. • Split packning system som delar upp din packning och ger dig en bra och överskådlig organisation. • Extra handtag i botten för att enkelt kunna lyfta din utrustning.

Mer information:
MåttH80 W36 D30 cm
Volym80L
FärgBlack
GarantiEPIC® LIMITED WARRANTY 5 år
Antal Hjul2 hjul
Vikt3.300000
Prisgaranti 111% Lägsta pris garanti
MaterialVattenavvisande polyester tyg 600 denier
MärkeEPIC
DragkedjorJa
LåsFast tresiffrigt TSA-kombinationslås för säkert resande till USA och för att skydda dina personliga tillhörigheter.
HandtagJa
DraghandtagJa
HjultypTvå högkvalitativa och lätta hjul som är utrustade med ett robust hjulhus som hjälper till att skydda din väska från slag.
AdresslappJa
LockJa
FärgBlack
Type of Store Credit valueVälj
EPIC EXPLORER MEGATRUNK
© 2021 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.