EPIC Zeleste - Resväska 76cm 4 hjul

SKU
EZE401

STORLEKSGUIDE ( RESVÄSKOR)

KABINSTORLEK PASSAR FÖR WEEKENDRESOR PÅ 1-2 DAGAR.

Oftast har olika flygbolag olika regler för mått och vikt för tillåtet handbagage ombord på planet. Det är inte alltid lätt att veta hur liten eller lätt ditt bagage måste vara för att garanterat få en plats ombord. Varför ska du behöva checka in ditt handbagage och slösa tid vid bagagebandet när du redan kan vara på väg mot din destination?! Samsonite hjälper dig att göra ditt resande så smididgt som mjöligt!

MELLANSTORA RESVÄSKOR PÅ 65-71CM FÖR RESOR PÅ CA EN VECKA.

En mellanstor resväska är perfekt för resenärer som vill ha mindre och lättare bagage att checka in. Väskan har runt dubbelt så hög kapacitet som handbagage. Dessa  resväskor på 66-71cm med 2 eller 4 hjul har ett stort packutrymme men ändå en kompakt storlek. Oavsett om du är en tillfällig resenär som tar semester på en vecka till 10 dagar eller om du packar en väska för två personer för en vecka eller mindre så är detta väskan för dig. Perfekt om du vill checka in en lätthanterlig väska när du reser med flyg eller om du reser med buss med bagagerestriktioner.

STORA RESVÄSKOR PÅ 72-79CM REKOMMENDERAS VID RESOR PÅ 10-14 DAGAR

Hitta den bästa stora resväskan i vår breda kollektion. Samsonites stora modeller är mycket populära (70-79 cm) och erbjuder både stort packutrymme kombinerat med enkel användning. Detta storleksutbud från Samsonite är ett måste för alla resenärer, oavsett om du reser en eller fem gånger om året. Perfekt för tillfällen när det är flera resenärer, särskilt för familjer och alla som reser med barn. Gör att du kan ta dig runt med så få stycken bagage som möjligt. Denna storlek är särskilt lämplig för en tvåveckors familjesemester. Expanderbara resväskor erbjuder ännu större kapacitet precis när du behöver det.

EXTRA STORA RESVÄSKOR 80-86CM   REKOMMENDERAS  FÖR RESOR PÅ 2 VECKOR OCH LÄNGRE

Samsonites extra stora väskor är ett bra val när du behöver stor packkapacitet för alla extra föremålen. Ett bra val om du reser med en stor familj eller reser bort för en längre tid. Passar också om du ska flytta till en ny bostad eller flytta utomlands. Samsonites utbud av extra stora resväskor och duffelväskor med starka hjul garanterar ökad stabilitet. Resväskorna med 4 hjul erbjuder ännu större rörlighet. De största modellerna på 86 cm ger en volym på 144 liter.

Observera: flygbolag har olika vikt- och måttrestriktioner för incheckat bagage och du kan få betala en extraavgift för ditt bagage.

Specifikationer
Funktioner
  Specifikationer
 • Mått

  76 x 52 x 30cm

 • Höjd

  76cm

 • Volym

  105 L

 • Garanti

  7 års skalgaranti

 • Antal Hjul

  4 hjul

 • Vikt

  3.600000

 • Prisgaranti

  111% Lägsta pris garanti

 • Material

  Vtt ™

  Funktioner
 • Märke

  EPIC

 • Dragkedjor

  Ja

 • Lås

  TSA-lås

 • Handtag

  Ja

 • Draghandtag

  Ja

 • Hjultyp

  4 hjul

 • Mellanvägg

  Ja

 • Packningsband

  Ja

Mer information

Världspremiär för EPIC Zeleste – resväskan som är byggd för framtiden. Zeleste är tillverkad i polypropylen och är fylld av innovationer i en klassisk, avancerad design. Alla stilfulla detaljer har syftet ge skalet styrka och vridstyvhet, med minimerad vikt. Tekniken som EPIC har utvecklat heter VTT™, vilket står för Variable Thickness Technology och som förändrar vår uppfattning om hur en resväska ska vara. Ytterligare en aspekt som gör Zeleste unik, är att den är den första produkten på marknaden som är utrustad med EPIC:s patenterade dragkedjelösning ZIPSEAL™.

Den gummibeklädda, vattentäta, dragkedjan ligger infälld i skalet vilket gör den extra skyddad mot skrap och slag. Dessutom är Zeleste utrustad med Re: FRESH™-interiör i återvunnen PET, vilket gör fodret såväl tvättbart och utbytbart; som miljövänligt. Hjulen samt topp- och sidhandtag är tillverkade av Airspeed, för garanterad låg vikt, hög prestanda och lång livslängd.

Zeleste är utrustad med EPIC STANDARD™ hjulinfästning. Det innebär självklart robusta ¬och lätta dubbelhjul på alla storlekar som standard, men även möjligheten att anpassa din Zeleste med ett stort utbud av hjul från EPIC Airspeed™.

Med VTT™, samt högkvalitativa och smidiga komponenter, är Zeleste inget mindre än extraordinär. Det är den lättaste och bästa resväska som EPIC någonsin producerat – allt paketerat i stilfulla färgkombinationer.

EPIC Zeleste - Resväska 76cm 4 hjul
© 2022 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.