Kabinväskor

Köp kabinväska fraktfritt och med snabba leveranser!

Våra kabinväskor får plats att tas med in i kabinen på planet så att du slipper att checka in dina ägodelar.

Sas Kabinväskor med datorfack | Resväskor  |  Startsida

Visa Mer..
Visa Mindre
Kabinväskor

Ska du på en kortare semesterresa eller reser du ofta med jobbet? Då kan det vara en god idé att investera i en bra och snygg kabinväska, där du förvarar ditt handbagage. Kabinväskan kan också fungera som ett utmärkt komplement till den större incheckade resväskan och du kan förvara dina mest personliga och värdefulla tillhörigheter som du hellre tar med dig i kabinen på resan.

Hos oss finner du ett mycket stort urval av kabinväskor i olika designer och storlekar från marknadsledande aktörer som Samsonite, Hartmann, American Tourister Epic, Titan och Antler. Du hittar kabinväskor i olika prisklasser med den gemensamma nämnaren att du får hög kvalitet för varje prislapp. Valmöjligheterna är många och du kan välja fritt utifrån just dina behov. Letar du efter en kabinväska med två hjul eller fyra? Föredrar du en hård eller mjuk kabinväska? Här kan du i lugn och ro gå igenom sortimentet och justera filtren utifrån dina önskemål. När du hittat en väska som passar dig kan du enkelt få dem levererad hem till dig. Efter att du tittat närmare och provat vaskan kan du skicka tillbaka den utan extra kostnad om det skulle vara så att den inte mötte dina förväntningar. Tänk på att en bra resväska följer med dig under många år i livet.

Ska jag välja hård eller mjuk kabinväska?

Ska du bara resa med kläder och andra inte särskilt ömtåliga föremål brukar vi rekommendera en mjuk kabinväska av den enkla anledningen att den ofta är lite smidigare och enklare att resa med. Har du däremot värdefull elektronik eller andra ömtåliga prylar med dig kan det vara bra med en hård kabinväska, som ger ett bättre skydd.

Olika prisklasser för kabinväskor

Som du kan se har vi en variation av priser på olika kabinväskor här på vaskan.eu. Ofta är det materialet och själva vikten på vaskan som styr priset. En tumregel är att ju lättare vaskan är, desto dyrare är ofta väskan. Säkerhetskomponenter som TSA-lås och bekvämligheter som dubbelhjul kan också spela viss roll när det kommer till pris för kabinväskor.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-1 av 88

Fallande ordning
  1. Epic Phantom SL 55 cm Fastback-Lila

    Reducerat pris 1 679,30 kr Ordinarie pris 2 399,00 kr
    Quickview
Sida
Per sida