Resväskor

Är det dags för semester med familjen eller en romantisk weekend? Eller ska du iväg på jobbuppdrag med övernattning? Oavsett vart du ska så är det viktigt att du har en resväska som fyller dina behov. Här på väskan hittar du resväskor för alla ändamål från några av de världsledande tillverkarna såsom Samsonite och Epic. Vi har 80 års erfarenhet av att sälja väskor och du som handlar väska online har samma trygghet som när du köper i butik. En bra resväska är en investering som ska hålla länge och skulle du av någon anledning känna att resväskan inte passar dig när den levereras så kostar det ingenting att returnera den.
Visa Mer..
Visa Mindre
Resväskor

Är det dags för semester med familjen eller en romantisk weekend? Eller ska du iväg på jobbuppdrag med övernattning? Oavsett vart du ska så är det viktigt att du har en resväska som fyller dina behov. Här på vaskan.eu hittar du resväskor för alla ändamål från några av de världsledande tillverkarna såsom Samsonite och Epic.

Vi har 80 års erfarenhet av att sälja väskor och du som handlar väska online har samma trygghet som när du köper i butik. En bra resväska är en investering som ska hålla länge och skulle du av någon anledning känna att resväskan inte passar dig när den levereras så kostar det ingenting att returnera den.

Resväskor i olika storlekar

Våra resväskor finns i alla storlekar. Från mindre kabinväskor som du enkelt kan placera på bagagehyllan i flygplanet till större resväskor som du checkar in. Vi har både mjuka och hårda alternativ samt en mängd olika designer för en extra personlig touch. Som resenär vill man att vaskan ska vara både lätt att hantera men också lätt att hitta bland hundratals andra väskor på bagagebandet.

Hård eller mjuk resväska?

Fördelen med mjuka resväskor är att de ofta är utrustade med utvändiga fickor som fungerar som extra förvaring av till exempel dokument som du behöver komma åt snabbt under resans gång. De är ofta även mer flexibla när det kommer till storlek, vilket gör det lättare att organisera packningen. Hårda väskor har fördelen att de tål mer. Har du ömtåliga prylar i form av elektronik eller dylikt, kan det vara värt att välja en hård väska för extra säkerhet och skydd mot stötar och våldsam hantering.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-1 av 281

Fallande ordning
  1. EPIC POP 6.0 65CM - 4 HJUL-OceanTeal

    Reducerat pris 1 279,20 kr Ordinarie pris 1 599,00 kr
    Quickview
Sida
Per sida