Resväska

Köp resväska idag. ✓Just nu upp till 50% rabatt ✓ Fri Frakt ✓ Fri Retur ✓ 365 dagars öppet köp ✓ Prisgaranti  ✓ Snabba leveranser ✓ 021-4444991 

Att resa är ett sätt att nå det stora målet! Se till att göra den så bekväm som möjligt! Packa effektivt och säkert med en resväska som uppfyller alla krav. 

Produktserier |  Resväskor för barn  |  Fynda Bagageset |

Visa Mer..
Visa Mindre
Filtrera
Filtrera
Nu Handlar utifrån
 1. Färg Lila Ta bort denna produkt
 2. Pris 599,00 kr - 2 399,00 kr Ta bort denna produkt
Shoppingval
Pris
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-12 av 27

Fallande ordning
 1. EPIC Zeleste - Kabinväska 55cm 4 hjul

  EPIC
  Från 1 599,00 kr
  Quickview
 2. EPIC Zeleste - Resväska 66cm 4 hjul

  EPIC
  Från 1 799,00 kr
  Quickview
 3. EPIC Zeleste - Resväska 76cm 4 hjul

  EPIC
  Från 1 999,00 kr
  Quickview
 4. Epic Phantom SL - 66cm 4 hjul

  EPIC
  Från 1 299,00 kr
  Quickview
 5. American Tourister Bon Air 66 cm

  American Tourister
  Från 1 599,00 kr
  Quickview
 6. Epic Crate EX - 66 cm - 4 hjul

  EPIC
  Från 999,00 kr
  Quickview
 7. Epic Crate Reflex - 55 cm - 4 hjul- methystPURPL

  EPIC
  Reducerat pris 1 199,00 kr Ordinarie pris 1 999,00 kr
  Quickview
Sida
Per sida
Väskan.com – Resväskor för alla tillfällen!

Väskan har sålt resväskor i över 80 år. 2008 lanserade togs steget ut på nätet och erbjuder idag nordens största utbud av resväskor. Välj ny resväska bland hundraltals modeller. Vi har resväskor för alla tillfällen oavsett om det är till jobbet, fritiden eller till träningen. Det är oerhört viktigt för oss att du blir riktigt nöjd med ditt köp av resväska hos oss. Därför erbjuder vi alla kunder både fri frakt och fri returfrakt. Om du köper din resväska online eller butik och inte blir nöjd så kan du skicka tillbaka resväskan till oss på vår bekostnad eller komma in i en av våra butiker. Självklart vill man som köpare ha sin resväska snabbt. Du kan därför se lagerstatus för varje resväska och färg direkt på produktsidan. Oftast betyder det att du får din beställda resväska till ett ombud nära ditt hem redan dagen efter.

Trygghet

Att resa ska enligt oss vara bekymmersfritt och då är det viktigt med en lått och pålitlig resväska. Med våra resväskor kan du njuta fullt av din affärsresa eller semester. Hos oss finner du resväskor i massa olika utföranden. Vi har både mjuka och hårda resväskor och du kan välja mellan två och fyra hjul på de flesta modellerna. Våra resväskor är tåliga, slitstarka och utvalda med största omsorg, så att våra kunder kan välja bland det bästa utbudet. Vi gör vårt yttersta för att kunna erbjuda prisvärda resväskor med lång hållbarhet. Hos osshittar ni märken som Samsonite, Hartmann, Epic, Titan, American Tourister, Antler och Zero Halliburton.

Packa bekvämt och praktiskt! Packa lättåtkomlig och smidigt! Packa bara det du behöver för jobb, skola eller resa!

Prisgaranti – Hos oss ska du aldrig betala för mycket för din resväska!

Visst vore det tråkigt att lägga en beställning på resväskor från oss och sedan upptäcka dem till ett lägre pris i en fysisik butik/webbutik veckan efter? Klart man vill betala så lite som möjligt för sin nya resväska ! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina nya resväska till ett lägre pris, så kommer vi att ersätta dig med mellanskillnaden av det pris du betala för resväskan hos oss och det pris som den andra butiken säljer resväskan för.

Resväskor för resan, jobbet, skolan eller gymmet!

Gör resan dit så bekväm som möjligt eller välj ut den perfekta portföljen som imponerar på medarbetare och kollegor! Här hittar du väskor för alla tillfällen. I Väskan.com:s sortimentet finns allt från praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar till praktiska ryggsäckar, datorväskor, axelremsväskor, weekendbags m.m. i flera material du kan tänka dig! 

Väskor sedan 1939

Väskan är en av branschens äldsta familjeföretag som fortfarande drivs i samma familj. Här finner du nordens största utbud av väskor med bland annat resväskor, datorväskor,plånböcker portföljer och resetillbehör. Vi har ett brett sortiment av såväl billiga som mer exklusiva väskor, så att hela familjen enkelt kan hitta sina väskor på ett och samma ställe. Ta del av vårt sortiment och låt dig inspireras. Kontakta gärna oss om du har frågor om våra resväskor!

Funderingar kring våra resväskor

Vi förstår att det kan uppstå en hel del funderingar vid köp av ny resväska varav vi erbjuder kundtjänst alla dagar i veckan. På vardagar mellan 09:00:15:00 nås vi på telefon 021-4444991 och på kvällar och helger nås vi på livechatten på hemsidan där vi gärna svarar på alla eventuella frågor som kan uppstå. Vi kan även rekommendera att ni besöker följande sida tsa lås som visar hur man ställer in TSA låset på din nya resväska.

© 2022 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.