Samsonite Lite-Cube DLX Rolling Tote Plus 39.6cm-Eclipse Grey

Reducerat pris 2 799,00 kr Ordinarie pris 5 599,00 kr

Du sparar 50% (2 800,00 kr)

SKU
61241-2957

STORLEKSGUIDE ( RESVÄSKOR)

KABINSTORLEK PASSAR FÖR WEEKENDRESOR PÅ 1-2 DAGAR.

Oftast har olika flygbolag olika regler för mått och vikt för tillåtet handbagage ombord på planet. Det är inte alltid lätt att veta hur liten eller lätt ditt bagage måste vara för att garanterat få en plats ombord. Varför ska du behöva checka in ditt handbagage och slösa tid vid bagagebandet när du redan kan vara på väg mot din destination?! Samsonite hjälper dig att göra ditt resande så smididgt som mjöligt!

MELLANSTORA RESVÄSKOR PÅ 65-71CM FÖR RESOR PÅ CA EN VECKA.

En mellanstor resväska är perfekt för resenärer som vill ha mindre och lättare bagage att checka in. Väskan har runt dubbelt så hög kapacitet som handbagage. Dessa  resväskor på 66-71cm med 2 eller 4 hjul har ett stort packutrymme men ändå en kompakt storlek. Oavsett om du är en tillfällig resenär som tar semester på en vecka till 10 dagar eller om du packar en väska för två personer för en vecka eller mindre så är detta väskan för dig. Perfekt om du vill checka in en lätthanterlig väska när du reser med flyg eller om du reser med buss med bagagerestriktioner.

STORA RESVÄSKOR PÅ 72-79CM REKOMMENDERAS VID RESOR PÅ 10-14 DAGAR

Hitta den bästa stora resväskan i vår breda kollektion. Samsonites stora modeller är mycket populära (70-79 cm) och erbjuder både stort packutrymme kombinerat med enkel användning. Detta storleksutbud från Samsonite är ett måste för alla resenärer, oavsett om du reser en eller fem gånger om året. Perfekt för tillfällen när det är flera resenärer, särskilt för familjer och alla som reser med barn. Gör att du kan ta dig runt med så få stycken bagage som möjligt. Denna storlek är särskilt lämplig för en tvåveckors familjesemester. Expanderbara resväskor erbjuder ännu större kapacitet precis när du behöver det.

EXTRA STORA RESVÄSKOR 80-86CM   REKOMMENDERAS  FÖR RESOR PÅ 2 VECKOR OCH LÄNGRE

Samsonites extra stora väskor är ett bra val när du behöver stor packkapacitet för alla extra föremålen. Ett bra val om du reser med en stor familj eller reser bort för en längre tid. Passar också om du ska flytta till en ny bostad eller flytta utomlands. Samsonites utbud av extra stora resväskor och duffelväskor med starka hjul garanterar ökad stabilitet. Resväskorna med 4 hjul erbjuder ännu större rörlighet. De största modellerna på 86 cm ger en volym på 144 liter.

Observera: flygbolag har olika vikt- och måttrestriktioner för incheckat bagage och du kan få betala en extraavgift för ditt bagage.

Payment
4.7 Utmärkt

Baserat på kundomdömen för väskan.com

✓ Leverans 1-2 dagar ✓ Fri Frakt & Fri Retur ✓ 1 Års Öppet Köp

Specifikationer
Funktioner
  Specifikationer
 • Mått

  43x42x23 cm

 • Höjd

  XS

 • Volym

  31.5 L

 • Garanti

  Begränsad 10 års global garanti

 • Antal Hjul

  2 hjul

 • Vikt

  2.300000

 • Prisgaranti

  111% Lägsta pris garanti

 • Material

  Curv

  Funktioner
 • Märke

  Samsonite

 • Dragkedjor

  Låsbara och skyddade blixtlås med snyggt integrerade sömnadsdetaljer. Interna blixtlåskläppar i läder.

 • Lås

  Fast tresiffrigt TSA-kombinationslås för säkert resande till USA och för att skydda dina personliga tillhörigheter.

 • Handtag

  Mjuka platta läderhandtag, snyggt integrerade.

 • Draghandtag

  Dubbeltubigt mjukt hjulhandtag med en mer ergonomisk form.

 • Hjultyp

  Hjul som frigör utrymme 2 hjul.

 • Adresslapp

  Integrerad ID-bricka på hjulhandtaget.

 • Lock

  "Det övre facket med organisering för kablar, elektroniska tillbehör, pennor, telefonficka/or, fack för surfplatta, korthållare, avtagbart datorhölje och dokumenthållare. "

 • Mellanvägg

  MELLANSKIVA Välilevy mahdollistaa helpon ja järjestelmällisen pakkaamisen.

 • Packningsband

  Fjärilstvärrband i det nedre facket för att säkra packade artiklar och minska skrynkling.

 • Tvättpåse/Skopåse

  Avtagbart datorfack med bärhandtag. Löstagbart 15.6 tum Slip-in-fack för surfplatta.

Mer information

En lyxig version av Samsonites klassiker Lite-Cube. Denna DLX resväska är resultatet av kombinationen, sofistikerat skinn med sömnadsdetaljer och en högklassig färgpalett: metalliserad Curv i aluminium med accentfärgen toffee, ger en klassisk elegant look och i den svarta versionen med svart färgaccent för en modern och sportig look. Väskan kommer med deluxe touch-points och en komplett interiör för att organisera din packning. Lite-Cube DLX erbjuder dig en mycket elegant design i samspel med det unika Curv-materialets styrka och lätthet, och gör väskan till en förstklassig resepartner.

Samsonite Lite-Cube DLX Rolling Tote Plus 39.6cm-Eclipse Grey
© 2022 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.