Känn dig alltid välkommen

Det är viktigt för oss att du alltid känner dig välkommen när du besöker någon utav våra butiker. Prata öga mot öga med någon av våra duktiga medarbetare och ta del av samma förmånliga priser som på hemsidan.

 

Bra service

Vi vill inte bara att du ska känna dig välkommen, vi har samtidigt en samlad och mycket bred kunskap inom vårt sortiment och marknad. Ambitionen är att vi ska vara lyhörda och flexibla och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

 

Om Väskan

Väskan firar 84 år och är den äldsta väsk- och handskbutikskedjan i Sverige som fortfarande drivs av samma familj - nu i tredje generation som Väskan.com!

Företaget grundades år 1939 i Karlskoga av det äkta paret Birgit och Martin Wahlsten och våra sex butikerna finns idag i Västerås, Uppsala och Karlstad. Det familjeföretaget blivit kända för är bl a den goda servicen, det stora sortimentet och den mycket kunniga personalen. Dessa tre viktiga kännetecken har bidragit till att bygga upp en mycket stor och trogen kundkrets genom åren.

 

Klicka på bilden för fler bilder och mer info

Väskan Uppsala - Gränbystaden

Telefon: 018-253020

E-post: granby@abvaskan.com

Öppettider: 10.00 - 20.00

 

Premiär för nya lagerbutiken i Västerås

Nu har Väskan flyttat in i ännu större lokaler. Det nya lagret rymmer över 10000 resväskor. Med ett större lager krymper leveranstiderna ytterligare då vi har möjlighet att lagerhålla ännu fler artiklar än tidigare. Detta gör att leveranstiden för dig som kund blir ännu kortare än tidigare. Finns produkten i lager är en beräknad leveranstid ca 1-2 dagar.

Telefon: 021-4444991

E-post:  info@abvaskan.com

Adress: Arnbomsgatan 6A

Öppettider: Mån-Fre: 10:00- 16.00    Lördagar-Söndagar: Stängt

Webben

Webben

Klicka på bilden för fler bilder och mer info

© 2023 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.