Handskar

Handskar

Stort utbud av handskar - Snabba leveranser

Vi bjuder på frakt när ni köper ett par handskar hos oss.

Vi lagerför herrhandskar och damhandskar i samtliga storlekar.

Damhandskar |   Herrhandskar    

Visa Mer..
Visa Mindre
Handskar

Handskarna är en av de mest klassiska accessoarerna inom både herr- och dammode. Valet av handskar kan skilja sig. Kanske letar du efter ett par läderhandskar som matchar rocken eller vårjackan? Eller vill du ha ett par fräcka handskar som sticker ut ur mängden? Oavsett din personliga stil så har vi ett brett sortiment här på Väskan.se. Du hittar flera framstående modeller från välkända handskmakare så som Hestra, Gaucho, Björn Borg bland många andra.

En av anledningarna till att handsken blivit en så klassisk klädaccessoar är att den passar för alla tillfällen. Oavsett om du är uppklädd för finmiddag eller högtid eller om du bara vill ha ett par snygga handskar till vardagsklädseln. Din vår-, vinter eller höstoutfit kommer att bli enhetlig när efter att du investerat i ett par stiliga och trendiga handskar.

Hos oss hittar du handskar i olika prisklasser med den gemensamma nämnaren: kvalitet. Har du tur kan du också hitta ett par prisnedsatta handskar och spara ett par hundralappar på ett par riktigt fina kvalitetshandskar.

Utseende, trend och stil i alla ära. Men det viktigaste med ett par handskar är till slut att de värmer och är hållbara. Därför är valet av material centralt – vilket också avgör prislappen.

Vi hittade inga produkter för ditt val.