Väskor

En snygg handväska är inte alltid bara en accessoar, ibland kan de vara en plats där du samlar allt som är viktigt i ditt liv! Kombinera dina modedetaljer med praktiska förvaringslösningar på ett sätt som passar dig! Matcha din handväska efter stil, väder eller aktivitet!

Väskor för henne |  Arbetsväskor  |  Axelväskor Herr  |  Axelväskor  | Aftonväskor  | Sminkväskor 

Visa Mer..
Visa Mindre

Prisgaranti

– Hos oss ska du aldrig betala för mycket för din väska!

Visst vore det tråkigt att lägga en beställning på en väska från oss och sedan upptäcka den till ett lägre pris i en fysisik butik/webbutik veckan efter? Klart man vill betala så lite som möjligt för sina väskor! Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar dina nya väskatill ett lägre pris, så kommer vi att ersätta dig med mellanskillnaden av det pris du betala för vaskan hos oss och det pris som den andra butiken säljer handväskan för.

Trygghet

Vi har väskor för alla tillfällen oavsett om det är till jobbet, fritiden eller till träningen. Det är oerhört viktigt för oss att du blir riktigt nöjd med ditt köp av väska hos oss. Därför erbjuder vi alla kunder både fri frakt och fri returfrakt. Om du köper din väska online eller butik och inte blir nöjd så kan du skicka tillbaka resväskan till oss på vår bekostnad eller komma in i en av våra butiker. Självklart vill man som köpare ha sin väska snabbt. Du kan därför se lagerstatus för varje handväska och färg direkt på produktsidan. Oftast betyder det att du får din beställda väska till ett ombud nära ditt hem redan dagen efter.

väskan – Väskor för alla tillfällen!

Packa bekvämt och praktiskt! Packa lättåtkomlig och smidigt! Packa bara det du behöver för jobb, skola eller resa! 

Väskor för resan, jobbet, skolan eller gymmet!

Gör resan dit så bekväm som möjligt eller välj ut den perfekta portföljen som imponerar på medarbetare och kollegor! Här hittar du väskor för alla tillfällen. I väskan:s sortimentet finns allt från praktiska och rymliga resväskor i alla storlekar till praktiska ryggsäckar, kabinväskor, datorväskor, axelremsväskor, weekendbag m.m. i flera material du kan tänka dig! 

Väskor sedan 1939

vaskan är en av branschens äldsta familjeföretag som fortfarande drivs i samma familj. Här finner du nordens största utbud av väskor med bland annat resväskor, datorväskor,plånböcker portföljer och resetillbehör. Vi har ett brett sortiment av såväl billiga som mer exklusiva väskor, så att hela familjen enkelt kan hitta sina väskor på ett och samma ställe. Vi vet också att våra kunder vill ha väskor med kvalitet, och det är därför vi erbjuder väskor från ledande varumärken som exempelvis Tiger of Sweden, Hugo Boss, Samsonite, och Baron för att nämna några.

 Ta del av vårt sortiment och låt dig inspireras. Kontakta gärna oss om du har frågor om våra resväskor!

.

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-1 av 82

Fallande ordning
Sida
Per sida