Victorynox Werks Traveler 6.0 Softside Global Carry-On - Black

3 470,00 kr
SKU
605402-Black

STORLEKSGUIDE ( RESVÄSKOR)

KABINSTORLEK PASSAR FÖR WEEKENDRESOR PÅ 1-2 DAGAR.

Oftast har olika flygbolag olika regler för mått och vikt för tillåtet handbagage ombord på planet. Det är inte alltid lätt att veta hur liten eller lätt ditt bagage måste vara för att garanterat få en plats ombord. Varför ska du behöva checka in ditt handbagage och slösa tid vid bagagebandet när du redan kan vara på väg mot din destination?! Samsonite hjälper dig att göra ditt resande så smididgt som mjöligt!

MELLANSTORA RESVÄSKOR PÅ 65-71CM FÖR RESOR PÅ CA EN VECKA.

En mellanstor resväska är perfekt för resenärer som vill ha mindre och lättare bagage att checka in. Väskan har runt dubbelt så hög kapacitet som handbagage. Dessa  resväskor på 66-71cm med 2 eller 4 hjul har ett stort packutrymme men ändå en kompakt storlek. Oavsett om du är en tillfällig resenär som tar semester på en vecka till 10 dagar eller om du packar en väska för två personer för en vecka eller mindre så är detta väskan för dig. Perfekt om du vill checka in en lätthanterlig väska när du reser med flyg eller om du reser med buss med bagagerestriktioner.

STORA RESVÄSKOR PÅ 72-79CM REKOMMENDERAS VID RESOR PÅ 10-14 DAGAR

Hitta den bästa stora resväskan i vår breda kollektion. Samsonites stora modeller är mycket populära (70-79 cm) och erbjuder både stort packutrymme kombinerat med enkel användning. Detta storleksutbud från Samsonite är ett måste för alla resenärer, oavsett om du reser en eller fem gånger om året. Perfekt för tillfällen när det är flera resenärer, särskilt för familjer och alla som reser med barn. Gör att du kan ta dig runt med så få stycken bagage som möjligt. Denna storlek är särskilt lämplig för en tvåveckors familjesemester. Expanderbara resväskor erbjuder ännu större kapacitet precis när du behöver det.

EXTRA STORA RESVÄSKOR 80-86CM   REKOMMENDERAS  FÖR RESOR PÅ 2 VECKOR OCH LÄNGRE

Samsonites extra stora väskor är ett bra val när du behöver stor packkapacitet för alla extra föremålen. Ett bra val om du reser med en stor familj eller reser bort för en längre tid. Passar också om du ska flytta till en ny bostad eller flytta utomlands. Samsonites utbud av extra stora resväskor och duffelväskor med starka hjul garanterar ökad stabilitet. Resväskorna med 4 hjul erbjuder ännu större rörlighet. De största modellerna på 86 cm ger en volym på 144 liter.

Observera: flygbolag har olika vikt- och måttrestriktioner för incheckat bagage och du kan få betala en extraavgift för ditt bagage.

Payment
4.7 Utmärkt

Baserat på kundomdömen för väskan.com

 • ✔ Fri Frakt & Fri Retur
 • ✔ LEVERANS 1-2 dagar
 • ✔ 1 Års Öppet Köp
I Lager

Nyckelfunktioner:


Expanderar upp till 4 cm för att öka packningskapaciteten.

Pack More System med vadderat 15,4'' laptopfack och stort expanderbart fack med dragkedja.

Inbyggd USB-kabel ansluter extern USB-port till ett nätaggregat (ingår ej).

Specifikationer
Funktioner
  Specifikationer
 • Mått

  55 x 40 x 20 cm

 • Höjd

  55cm

 • Volym

  34 L

 • Färg

  Svart

 • Garanti

  1+10 år Victorinox Total Protection Program

 • Antal Hjul

  4 hjul

 • Vikt

  3.200000

 • Prisgaranti

  111% Lägsta pris garanti

  Funktioner
Mer information

Werks Traveler 6.0 Softside Carry On!


Byggt med stil, bekvämlighet och funktionalitet till dina affärsresor med Werks Traveler 6.0-kollektionen från Victorinox.

Linjen är en del av den ikoniska schweiziska armékniven i hur den laddar varje bit med smarta funktioner och förhöjda detaljer.

Kollektionens Softside Global Carry-On är tillverkad i extra stark nötningsbeständig nylon och försedd med ett schweiziskt konstruerat handtagssystem för komfort och stabilitet.

Från Hinomoto-fälgar med Lisof® tysta däck till Pack More-systemet med självrengörande YKK® RC spoldragkedjor till den integrerade USB-porten, denna handbagage innehåller allt du behöver på dina resor – och mer.

Victorynox Werks Traveler 6.0 Softside Global Carry-On - Black
© 2022 Copyright Väskan förbehåller sig alla rättigheter.